Αρχική σελίδα \ Σκυλια \ Ρετρίβερ  
 
 
Ρετρίβερ

Τα ρετρίβερ είναι σκυλιά που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά σχεδόν για την επαναφορά των θηραμάτων. Δεν υπάρχει έδαφος που μπορεί να εμποδίσει τα ρετρίβερ να εκτελέσουν την αποστολή τους. Η τραχύτητα του εδάφους, η απόσταση το βάθος ή το πλάτος του νερού είναι μια απλή πρόκληση. Είναι πολύ δυνατά σκυλιά με οξεία όραση και θάρρος.

Υπάρχουν πέντε βασικές ράτσες: το λειότριχο ρετρίβερ, το σγουρό
ρετρίβερ, το χρυσό (golden) ρετρίβερ, το λαμπραντόρ (Labrador) και το τσεζαπηκ μπαιη ρετρίβερ. Παρόμοιο με το λαμμπραντός είναι και το ρώσικο ρετρίβερ με κίτρινο - πορτοκαλί τρίχωμα.

Είναι σκυλί μεγάλων διαστάσεων αφού το ύψος του μπορεί να φτάσει τα 60 εκατοστά, είναι ατρόμητο κατάλληλο για ξετρύπωμα και επαναφορά των θηραμάτων. Αριστος επαναφορέας ακόμη και στα παγωμένα νερά. Αφοσιώνεται στον κύριό του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν σκυλί υπεράσπισης. 

 

 
 
 
     

 

 

Αρχική :: Προφίλ Συλλόγου :: Δικαιολογητικά - Κόστος άδειας :: Ανακοινώσεις :: Δικαιολογητικά Κ.Σ.Κ. :: Eρωτηματολόγιο για τις Εξετάσεις Νέων Κυνηγών :: Ρυθμιστικη :: Αγγελίες :: Θηράματα :: Σκυλια :: Φυσίγγια :: Επικοινωνία

Login Αναζήτηση

 
 
active³ 4.3 · © Ultravision · Όροι χρήσης ·